Home 2017 Korrik 7

Daily Archives: 07/07/2017

Buanoc: Ndahen aktvendimet për përfituesit e subvencioneve për bujqësi

Në sallën e madhe të shtëpisë së kulturës në Bujanoc sot është bërë nënshkrimi i  aktvendimeve  në mes komunës së Bujanocit dhe përfituesve të...