Home 2017 Korrik 4

Daily Archives: 04/07/2017

Regjistrimi në fakultetin ekonomik në Bujanoc i hapur deri më 14 korrik

Fakulteti ekonomik i Suboticës, në Paralelen e saj në Bujanoc njofton të gjithë të interesuarit se afati për aplikimin e studentëve të rinj për...

Bujanoc: Bujqësia prioritet, 440 subvencione për bujqit

  Pas mbylljes së Konkursit të shpallur nga Komuna e Bujanocit, Komisioni për ndarjen e subvencioneve në bujqësi ka vizituar çdo aplikues dhe ka...