Home 2017 Qershor 30

Daily Archives: 30/06/2017

Në Rijekë të Kroacisë, u promovua libri i Dr.sc.Llukman Halili me titull „Politiçka ispovijest...

Edhe kryetari i Këshillit kombëtar shqiptarë të Prefekturës Bregdetare Malore,  me kryetar, z. Gani Xharrahi e falënderoi autorin dhe e përgëzoi për këtë punë,...

Apel për përgjegjshmëri – kursene ujin

Edhe pse janë duke funksionuar 14 bunare të ujit dhe shtypja e ujit arrin nivelin e duhur për furnizim, Lagja e Strukarëve dhe Trup...

PD do të shënoj 6 vjetorin e themelimit të saj

Partia Demokratike në Bujanoc gjatë  ditës së diel shënon 6 vjetorit të themelimit të saj. Kokteji mbahet në Restaurantin "ABI KOM" në Bujanoc më datë...

Bujanoc: Këshilli Komunal i jep pëlqimin NP “Komunalia” për kufizimin e ujit të pijshëm

 Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit  i ka dhënë pëlqimin Ndërmarrjes  Publike “Komunalia”  për kufizimin e ujit të pijshëm për sezonin veror në raste...

Një delegacion i Kosovës, u takua me të paren e Rijekës, znj. Marina Medariç

„Më lejoni që ti falënderoj nga zemra edhe me këtë rast për organizimin si dhe për të gjitha që po bëjnë për komunitetin tonë...