Home 2017 Qershor 29

Daily Archives: 29/06/2017

Për herë të parë në Rijekë të Kroacisë, po mbahet “Panairi Ditët e produkteve...

Kjo ngjarje e rëndësishme do të vazhdoj edhe nesër në qendër të Rijekës dhe po vlerësohet edhe nga bashkëkombas që jetojnë në Kroaci si...

Skuadra italiane këmbëngul për Gjimshitin

Drejtori i përgjithshëm i Crotones, Rafaele Vrena, si dhe drejtori sportiv Xhuzepe Ursino, ndodhen në Milano, aty ku po mundohen të çojnë përpara disa...