Home 2017 Qershor 27

Daily Archives: 27/06/2017

Ka ndërruar jetë ish luftëtari i UÇK-së dhe UÇPMB-së nga Strezoca, Dilaver Musliu

Njofton familja Musliu nga fshati Strezoc dhe në diasporë, se sot papritmas, është ndarë nga jeta, babai, vëllau, kusheriri ynë, Dilaver Musliu. Varrimi bëhet...

Ka ndërruar jetë ish luftëtari i UÇK-së dhe UÇPMB-së nga Strezoca, Dilaver Musliu

Njofton familja Musliu nga fshati Strezoc dhe në diasporë, se sot papritmas, është ndarë nga jeta, babai, vëllau, kusheriri ynë, Dilaver Musliu. Varrimi bëhet...