Home 2017 Qershor 24

Daily Archives: 24/06/2017

Urimi i kryetarit të APN-së në Bujanoc Arbër Pajaziti me rastin e Fitër...

Gëzuar Fitër Bajramin! Me shpresën që ky Ramazan që kaloi të na ketë sjellë më shumë dashuri, mirëkuptim dhe tolerancë në mesin tonë, uroj me...

Urimi i kryetarit të PD-së Nagip Arifi me rastin e Fitër Bajramit

Të nderuar vëllezër e motra. Më lejoni që në emër të anëtarëve të Partis Demokratike dhe në emrin tim personal të ju uroj Festën e...

Urimi i kryetares Sinani me rastin e Fitër Bajramit

Тë nderuar qytetarë, të dashur vëllezër e motra të besimit Islam. Këto ditë po e përmbyllim muajin e shenjtë të Ramazanit, muajin ku patëm rastin...

Myftiu Saqipi përshëndet unifikimin e boshnjakëve

Zëvendës Reisi i Bashkesisë Islame të Serbisë si dhe kreu i BIPBM-së Myftiu, Nexhmedin ef. Saqipi, ka përshëndetur unifikimin e boshnjakëve, si një veprim...

SHHLP-Zvicër për Fitër Bajram,u shpërndau 66 familjeve, ndihma modeste

„66 familje pranuan ndihma nga 50 franga për çdo familje, si dhe 200 franga një familjeje në Luginë që pati rast vdekjeje. Pra, janë...