Home 2017 Qershor 19

Daily Archives: 19/06/2017

Së shpejti “Shpresa e Humbur” film dokumentar me Regjisor Valton Jakupi(video)

Këto ditë filluan gjirimet e filmit dokumentar “Shpresa e Humbur” me Regjisor Valton Jakupi dhe Producent Ekzekutiv Daniel Hoffman, dedikuar mërgimtarve Tërnocas që jetojnë...