Home 2017 Qershor 13

Daily Archives: 13/06/2017

Miftari: Lugina mirëpret projektin për synetim falas nga BIPBM

    Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë   ka  organizuar  syneti falas në Luginë të Preshevës   donacion ky nga  shteti Turk. Në një intervsitë të...