Home 2017 Qershor 9

Daily Archives: 09/06/2017

Bujanoc:Zhvillohet seanca e njëmbëdhjet e Këshillit Komunal

Është zhvilluar sot seanca e njëmbëdhjet e Këshillit Komunal të Bujanocit. Ndër pikat  kryesore të kësaj seance sipas kryetarit  të komunës së Bujanocit Shaip Kamberi...

Dërgohet reagimi i parë zyrtar në Ministrinë e Kulturës dhe Informimit (dokument)

Kryetari i komisionit për informim pranë Këshillit Kombëtar Shqiptar, Hevzi Ramadani ka dërguar letrën zyrtare si reagimit ndaj vendimin të fundit të Ministrisë së...