Home 2017 Qershor 5

Daily Archives: 05/06/2017

Vdes Mahmud Arnauti, djali i Shejh Abdulkadër Arnautit

Sot pas dite ka vdekur Mahmud Arnauti, profesori i njohur qe ligjeronte ne Fakuktetin e Studimeve Islame, njekohesisht djali i dijetarit te njohur Shejh...

Lëndohet rëndë një 10 vjeçar me bicikletë në fshatin Rahovicë

10 vjeçari ka pësuar lëndime të rënda trupore pasi ka rënë nga bickleta në fshatin Rahovicë të Preshevës. Fëmiu i lënduar rëndë menjëherë me ndihmen...

Bashkësia Islame e Kosovës shtron iftar për hoxhallarët e rajonit të anamoravës(video)

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës nën sporozimin e Ambasadës së Emiratve të Bashkuara Arabe me seli në Podgoricë   mbrëmë kanë shtruar një iftar...

3 nxënës dhe 2 mësues me kushte ekstreme të këqia në Bukocin e Preshevës

Gjendja e shkollave në Komunën e Preshevës është alrmante, e ato më keq janë në malësinë e Preshevës. Paralelja e ndarë e shkollës fillore “Selami...

Reagim: Në emër të informimit shqip përfitojnë mediat në gjuhën serbe

Kryetari i komisionit për informim pranë Këshillit Kombëtar Shqiptar, Hevzi Ramadani ka reaguar ndaj vendimin të fundit të Ministrisë së Kulturës dhe Informimit për...