Home 2017 Qershor 1

Daily Archives: 01/06/2017

Bujanoc: Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve shënohet me xhaxhin piktor(video&foto)

 Për nderë të kësaj dite të veçant të fëmijëve  organizata "Beyond " në bashkëpunim me komunën e Bujanocit dhe të Preshevës këtë vit kanë...