Home 2017 Maj 5

Daily Archives: 05/05/2017

Myftiu i BIPBM-së Nexhmedin Saqipi takoi kryetarin e Bujanocit Shaip Kamberi

Kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi ka pritur sot në takim myftiun e BIPBM-së Nexhemdin Saqipin. Të takimin në mes Kamberit dhe Saqipit u...

Kamberi priti kryetarin e qytetit të Mitrovicës, Agim Bahtiri

Kryetari i qytetit të ndarë të Mitrovicës, Agim Bahtiri,  gjatë qëndrimit të tij në Luginë ka takuar kryetarin e komunës së Bujanocit Shaip Kamberi. Bahtiri...

Bujanoc: Nënshkruhen kontratat për realizimin e 11 projekteve për përmirësimin e infrastrukturës

Janë nënshkruar kontratat për realizimin e 11 projekteve për përmirësimin e infrastrukturës në komunën e Bujanocit. Vlera e përgjithshme e projekteve është mbi 22 milion...