Home 2017 Mars 29

Daily Archives: 29/03/2017

Ahmeti:Rritet numri i kërkesave për asistencë sociale

  Gjendja ekonomike e sociale  nëpër familje çdo  ditë e më tepër  po vëshirsohet edhe  në komunën e Bujanocit. Një gjë të tillë e thonë...

Bujanoc: Hapet Info Biznis Qendra

    Në Bujanoc  është hapur  sot Info Biznis Qendra, në kuadër të projektit për njohuri dhe aktivitetet   e të rinjëve  drejt punësimit. Projektin në...