Home 2017 Mars 26

Daily Archives: 26/03/2017

Maltërnocasit në Zvicër të mallëngjyer për fshatin e tyre

Mërgimtarët e fshatit Maltërnoc të komunës së Bujanoc janë takuar sot sërish për të dikskutuar mbi ndërtimin e xhamisë së këtij fshati. Malli dhe dashuria...