Home 2017 Mars 19

Daily Archives: 19/03/2017

Familja ortodokse serbe nga Beogradi pranon fenë Islame

Çifti bashkëshortor Novakoviq nga Beogradi, bashkë me dy fëmijët e tyre, kanë braktisur fenë ortodokse dhe janë konvertuar në fenë islame. Pranimin e fesë islame...