Home 2017 Mars 16

Daily Archives: 16/03/2017

Koncert humanitar “Edhe unë jam Luginë”

Më  15  prill  2017 është organizuar koncertë humanitarë"Edhe unë jam Luginë" Në organizim  të Visar Xhemailit dhe Hetem  Dernjani më 15  prill  do të mbahet  ...

Vihet gurthemeli i Xhamisë në Maltërnoc të Bujanocit(video)

Me organizim solemn  në fshatin Maltërnoc të komunës së Bujanocit sot  u bë vënia e gur themelit për ndërtimin e  xhamisë së këtij fshati....