Home 2017 Mars 13

Daily Archives: 13/03/2017

PD vizitoi Lëvizjen Qytetare “Vatra”

Lideri i Lëvizjes për Drejtësi Sylejman Qerkezi me delegacion, vizituan Lëvizjen Qytetare Vatra ku u pritën nga kryetari Kushtrim Kadriu me anëtarët e kryesisë. Në...

Jep dorëheqje kryeshefi i administratës komunale të Bujanocit Ismail Pajaziti

Jep dorëheqje kryeshefi i administrates komunale të Bujanocit  Ismail Pajaziti Kryeshefi i Administratës Komunale  të Bujanocit  Ismail Pajaziti  ka dhënë   dorëheqje  nga ky post me...

Futbollisti Preshevar Labinot Jashari shpallet golashënuesi më i mirë

Futbollisti Preshevar  Labinot  Jashari   është shpallur   golashënuesi më i mirë në ndeshjet miqësore në futboll që janë zhvilluar gjatë  të shtunës dhe të dielës...