Home 2017 Mars 9

Daily Archives: 09/03/2017

Në Maltërnoc të Bujanocit fillojnë përgaditjet për ndërtimin e xhamisë së...

Duke iu falënderuar banorëve të Maltërnocit  tashmë  ka filluar rrënimi i xhamisë për të filluar ndërtimi i xhamisë së re. Fillimisht banorët e këtij...

Vazhdon evidentimi i objekteve pa leje në territorin e komunës së Bujanocit

  Me ligjin për legalizimin e objekteve të ndërtura pa leje në territorin e republikës së Serbisë, edhe administrata e komunës së Bujanocit...

Ndërron jetë i riu Preshevar Bejxhet Mustafa

Pas nje semundje te gjate, sot ka nderruar jete i riu Preshevar, Bejxhet Mustafa në vendlindjen e tij ne fshatin Zhunice. Njoftohen miqët, shoket, familja...

PVD unanimisht: Ardita Sinani për kryetare të Preshevës në koalicionin e ri

Kryesia e Partisë për Veprim Demokratik sot në mbledhjen e saj të mbajtur në selinë e partisë ka vendosur unanimisht që në Kuvendin e...

22 këshilltarët e koalicionit qeverisës dhe arsyjet e shkarkimit të kryetarit të komunës së...

Nesër, ditë e premte me fillim prej orës 14:00 do të mbahet seanca e parë e Kuvendit komunal. Si rend dite e parë është edhe...

Preshevë: Konvokohet seanca për shkarkimin e kryetarit të komunës

Kryetarja e kuvendit të komunës së Preshevës ka konvokuar seancën e parë të Kuvendit të Komunës së Preshevës me datë 10 mars (e premte)...