Home 2017 Mars 7

Daily Archives: 07/03/2017

Organizata “Shpresa” shpërndau dhurata mësuesëve të komunës së Bujanocit për 7 Mars

Të  hënën  më 06.03.2017, me rastin e 1 vjetorit të themelimit të Organizatës "Shpresa" dhe në prag të ditës së mësuesit 7 Marsi, përfaqësuesit...

Heronjtë që kthehen në vrasës

Profecia e ushtarakut të lartë të NATO në vitin ’98: “Kemi krijuar elitën e ushtrisë shqiptare, nëse nuk i trajtoni siç duhet moralisht dhe...