Home 2017 Mars 6

Daily Archives: 06/03/2017

Gazetari Valon Gashi: President Bujar Nishani bëj të fala vendit tim!

Gazetari  nga Bujanoci  i cili për  momentin jeton dhe vepron  në Tiranë ka një porosi për presidentin Nishani i cili më 7 mars do...

Reis-ul-Ulema Sead ef. Nasufoviq, emërohet anëtar i Komisionit Qeveritar për Arsimin Fetar

Në Gazetën Zyrtare të Republikës së Serbisë (14 shkurt 2017, nr. 05 – 1281/02/02 / 2017) dhe Vendimi i publikuar zyrtarisht Reis-ul-ulema i Bashkësisë...

Në Zvicër krijohet Fondacioni për fshatin Turi nga bashkatdhetarët

Vendi nuk do dashuri të cunguar. Ai që nuk bën gjithçka për të, nuk bën asgjë. Ai që nuk i jap gjithçka Atij, ai...

Një Kujtim i Pasqyruar në Formë Koincidence

Në prag të vizitës së shumë pritur të një Presidenti të Shqipërisë në Luginë të Preshevës, Shkëlqesia e Tij, z.Bujar Nishani, më shpoi shpirtin...