Home 2017 Mars 2

Daily Archives: 02/03/2017

Solemnisht u shënua sot përvjetori i 56 i Gjimnazit Skënderbeu në Preshevë

Në mënyrë solemne drejtoria e  Gjimnazit Skënderbeu në Preshevë shënoi ditëlindjen e 56 me radhë të këtij institucioni arsimor mjaft të rëndësishëm në komunën...

PDSH shënoi 25 vjetorin e Referendumit 1 dhe 2 mars të vitit 1992

Partia Demokratike Shqiptare shënoi sonte 25 vjetorin e mbajtjes së Referendumit të 1 dhe 2 marsit të vitit 1992, në selinë e saj. Të...

PVD voton prishjen e koalicionit qeverisës me APN

Këshilltarët në Kuvendin komunal nga radhat e Partisë për Veprim Demokratik votuan unanimisht prishjen e koalicionit qeverisës në Preshevë me Alternativën për Ndryshim. Jozyrtarisht mësohet...