Home 2017 Shkurt 15

Daily Archives: 15/02/2017

Preshevë: PDSH vendosë të mos merrë pjesë në zgjedhjet presidenciale të Serbisë(dokument)

 Partia Demokratike Shqiptare e Ragmi Mustafës , përmes një deklarate për media ka njoftuar se nuk do të merë pjesë në zgjedhjet presidenciale që do...

Pasqyra javore

Dy sekretarët shtetëror vizitojnë Bujanocin, takojnë Kamberin dhe Hasanin Sekretari shtetëror pranë Ministrisë së kulturës dhe informimit Nino Brajoviq dhe ai i Ministrisë së administratës...

Sulmi ndaj Logos – A, inkuzicion ndaj kulturës së leximit

Shkruan: Nexhmedin Ademi Nuk besoj se do të duhej të ndihemi të qetë nëse lexojmë se për motive shumë të ulëta okestrohen sulme për ta...