Home 2017

Yearly Archives: 2017

Kamberi: Në Buxhetin e Komunës së Bujanocit, sot, kanë ardhur edhe 20 milion dianrë...

Në Buxhetin e Komunës së Bujanocit, sot, kanë ardhur edhe 20 milion RSD tjera, që Qeveria i ka ndarë komunave nga rezervat e Buxhetit...

Komuna e Bujanocit ka fituar 20 milion dinar nga Qeveria (Foto)

Në llogarinë e Komunës së Bujanocit, për shfrytëzimin e hapsirës publike për nevojat e Elektrodistribucionit, janë paguar sot 60 milion dinarë në formë të...

Fjalimi i Arbër Pajazitit në kuvendin themelues të APN-së në Bujanoc

Të nderuar kuvendarë, i nderuari kryetar i APN-së, z.Arifi, anëtarë të kryesisë, mysafirë të nderuar, Ju falenderoj për besimin e dhënë, për mundësinë që ma...

Mbahet Kuvendi themelues i APN në Bujanoc, Arbër Pajaziti kryetar

Në sallen e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc në prani të dhjetra anëtarëve të APN-së në Komunën e Bujanocit, është mbajtur Kuvendi themelues i...

HAPET FAKULTETI I SHKENCAVE ISLAME NË LUGINË TË PRESHEVËS

Në prag të festave të fundvitit për Luginën e Preshevës, vjen një lajm i mirë, për miratimin e kërkesë së Bashkësisë Islame për Preshevë,...

Mustafa:Dilni votoni shfrytëzoni të drejtën tuaj

Kryetari i PDSH-se  Ragmi Mustafa ka votuar  në  vendvotimin numer 13 në Zhunice.Me këtë rast Mustafa apelon tek qytetarët të shfrytëzounë të drejtën e...

Voton kryetari i APN-së Shqiprim Arifi

https://www.facebook.com/preshevacom/videos/1564775056910844/?hc_ref=ARSYq568Ub04Q3niVsclbW96QAmJZCGjW1VzZ045GhY1nBsbm2Ib8Ii81aBdfl-71Bo&pnref=story

Presheva sot voton për kryetar komune

Sot më 24 dhjetorë në disa komuna në Serbi zhvillohen zgjedhjet e parakoshme për kryetar komune. Për kryetar komune zgjedhjet të parakoshme zhvillohen edhe...

Myftiu Saqipi uron Akademik Nexhat Dacin për zgjedhjen kryetar i Akademisë së Shkencave të...

Bashkësia Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë (BIPBM), e udhëhequr nga kryetari saj Myftiu Nexhmedin ef. Saqipi, i cili njëherit është zëvendës-reis i Rijasetit...

Preshevë: Shfaqet drama “Preokupimet”(video&foto)

Në shtëpinë e kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë është  mbajtur   sot program fetar me çrast ësht shfaqur dhe drama me titull "Preokupimet" të autorit...