Home 2016 Dhjetor

Monthly Archives: Dhjetor 2016

Pasqyra javore

 Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor,...

Pasqyra javore

Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor,...

Realizohet projekti i asfaltimit në fshatin Letovicë

Në  fshatin Letovicë është realizuar projekti  i kanalizimit dhe asfaltimit të rrugës në njërën nga lagjet e këtij fshati të komunës së Bujanocit. Muaj më...

Dr. Amir Rexhepi shembull për zhvillimin e orës në sh.m”Sezai Surroi” në Bujanoc ...

Kohëve të fundit edhe dega e mjekësisë në shkollën e mesme "Sezai Surroi"  në Bujanoc mund të merret  model për organizimin e zhvillimit  të...

BL e Tërnocit ndanë mirënjohje për komunën e Wil-it të Zvicrës

Kryetari  i Bashkësisë Lolkle të Tërnocit Agim Haliti i ka dorëzuar regjisorit Valton Jakupi disa mirënjohje për përfaqësuesit e komunës së Ëii-it të Zvicrës. Bashkësisa...

Jehona Bend nga Tërnovci në xhirimet e RTK-së për Vitin e...

Radio Televizioni e Kosovës(RTK) ka filluar xhirimet për programin e ndërrimit të  moteve. RTK edhe këtë vitë ka menduar ti argëtoj shikuesit e saj më...

Kamberi priti kryesuesen e Kuvendit Komunal të Gjilanit Valentina Bunjaku Rexhepi

Kryesuesja e Kuvendit Komunal të Gjilanit, njëherit kryetare e Forumit të gruas së LDK-së në Gjilan, Valentina Bunjaku Rexhepi, së bashku me ekipin e...

DERI KUR!??

Të heshtësh në këtë situatë që po kalojnë muslimanët në përgjithësi e ata të Siris në veçanti vërtetë kam frikën se edhe Zoti do...

Ky është talenti i ri nga Lugina në futbollin Belg(foto)

Granit Veseli  i lindur   në fshatin Corroticë të komunës së Preshevës por që jeton së bashku me familjen e tij në Bruksel të Belgjikës...

Mustafa e Haziri takojnë përfaqësuesit institucional të shqiptarëve të Luginës

Pas vizitës në Komunën e Gjilanit, vënies së gurëthemelit të QKMF-së, vizitës në Universitetin “Kadri Zeka” e në kazermën e Batalionin e Parë të...