Home 2016 Dhjetor

Monthly Archives: Dhjetor 2016

PDSH përmbyll zgjedhjet, emërohet kryesia e re

Sot, datë 24. Dhjetor 2016 duke filluar nga ora 11:00, Këshilli Qendror i Partisë Demokratike Shqiptare i dalur nga Kuvendi i VI-të zgjedhor i...

Këngëtari Tërnovcas Fatmir Fejzullahu sjell albumin e tij muzikor

Këngëtari  Tërnovcas Fatmir Fejzullahu  ka sjellur albumin e tij   muzikor. Albumi që mban titullin "Kthema Zot “  përmbanë   12  këngë.

Ish-ushtari i UÇPMB-së Bajram Bajrami pas 16 viteve me sukses kalon operacionin(foto)

Bajram Bajrami  ish-ushtar i UÇPMB-së,  nga komuna e Bujanocit   me sukses ka kaluar operacionin në  spitalin  Sistina në Shkup. Pas 16  viteve  ish-ushtari i UÇPMB-së Bajram...

Preshevë: Shkolla e Tërrnavës me inventar donacion nga Zvicrra

Komuna e Preshevës në bashkëpunim me Shoqatën humanitare “Tërrnava” nga Zvicra ka siguruar inventarin shkollor për shkollën fillore në fshatin Terrnavë. Duke parë infrastrukturën e...

Në njëvjetorin e shkuarjes në amshim të Profesor Isa Bajçincës

Homazh PERSONALITET POLIEDRIK Në njëvjetorin e shkuarjes në amshim të Profesor Isa Bajçincës Të flasësh për prof. Isa Bajçincën është lehtë dhe vështirë njëherësh. Mbase duket paradoksal...

Kuvendi Komunal i Bujanocit miraton buxhetin për 2017

Kuvendi Komunal i Bujanocit  sot ka  aprovuar  vendimin  për buxhetin e vitit 2017.   Në seancën e sotme të Kuvendit Komunal  të Bujanocit me shumicë votash...

Cigaret nga dita e hënë shtrenjtohen

Prodhuesi i cigareve “Filip Morris” nga 26 dhjetori do ti shtrenjtoj cigaret për 10 dinarë. Kjo shtesë dhe ngritje e çmimit vjen pas llogaritjes specifike...

10 vjeçarja Learta Jakupi me prejardhje nga Tërnoci e para në vallëzimin Polka...

Learta Jakupi me prejardhje nga Tërnoci i Bujanocit është radhitur e para në balet në turnirin e cili është zhviluar në Speyer të Gjermanisë. Se...

Apeli për paqe, dialog dhe mirëkuptim!

Myftiu i Luginës së Preshevës, Nexhmedin ef. Saqipi, z/reis i Rijasetit të Bashkësisë Islame të Serbisë, i cili njëherit është edhe anëtar i Komisionit...

Preshevë: Ragmi Mustafa, rizgjidhet kryetar i PDSH-së

Në kuvendin e VI-të zgjedhorë, Ragmi Mustafa me aklamacion është zgjedhur kryetarë i Partisë Demokratike Shqiptare. Fillimisht u prezantua biografia e Pdsh-ës dhe më pas...