Home 2016 Dhjetor 25

Daily Archives: 25/12/2016

Pasqyra javore

 Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor,...

Reportazh ekskluziv/ Deri kur do të nënçmohet mërgata shqiptare?

Pritje të gjata, e maltretime të lloj-llojshme, me çanta andej e çanta këndej, jeta e mërgimtarit. E rëndësishmja, edhe pse me pritje e lodhje,...