Home 2016 Dhjetor 19

Daily Archives: 19/12/2016

Apeli për paqe, dialog dhe mirëkuptim!

Myftiu i Luginës së Preshevës, Nexhmedin ef. Saqipi, z/reis i Rijasetit të Bashkësisë Islame të Serbisë, i cili njëherit është edhe anëtar i Komisionit...