Home 2016 Dhjetor 18

Daily Archives: 18/12/2016

Preshevë: Ragmi Mustafa, rizgjidhet kryetar i PDSH-së

Në kuvendin e VI-të zgjedhorë, Ragmi Mustafa me aklamacion është zgjedhur kryetarë i Partisë Demokratike Shqiptare. Fillimisht u prezantua biografia e Pdsh-ës dhe më pas...

Pasqyra javore

 Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor,...

Pasqyra javore

Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor,...