Home 2016 Dhjetor 17

Daily Archives: 17/12/2016

Realizohet projekti i asfaltimit në fshatin Letovicë

Në  fshatin Letovicë është realizuar projekti  i kanalizimit dhe asfaltimit të rrugës në njërën nga lagjet e këtij fshati të komunës së Bujanocit. Muaj më...

Dr. Amir Rexhepi shembull për zhvillimin e orës në sh.m”Sezai Surroi” në Bujanoc ...

Kohëve të fundit edhe dega e mjekësisë në shkollën e mesme "Sezai Surroi"  në Bujanoc mund të merret  model për organizimin e zhvillimit  të...