Home 2016 Dhjetor 12

Daily Archives: 12/12/2016

Art në dru nga Lugina e Preshevës (video)

Në emisionin e Top Channel “Në shtëpinë tonë”, të realizuar nga gazetari Valon Gashi ka takuar artistin nga Lugina e Preshevës Nagip Taipin i...

Komisioni komunal i Bujanocit: Fëmijët dhe gratë shtatzana mund të kontrollen me libreza të...

Fëmijët dhe gratë shtatzana mund të kontrollen me libreza të pavërtetuara në Tërnoc, meqë nuk ka asnje urdhër as me gojë e as me...