Home 2016 Dhjetor 10

Daily Archives: 10/12/2016

K.F “Tërnoci” në qendër të vëmendjes të vëzhguesve Zviceran

  Grupmoshat U13-U16   të KF"Tërnoci"    gjatë ditës së sotme zhvilluan   ushtrime dhe prova në prezencën e dy vëzhguesve nga shteti i Zviceran  Willy Schmid dhe...