Home 2016 Dhjetor 5

Daily Archives: 05/12/2016

Botohet libri “FRAGMENTE ISLAME” i autorit Dr. Isuf Ahmeti

Doli nga botimi historik “   FRAGMENTE ISLAME  ”i autorit  preshevar Dr. Isuf Ahmeti. Libri "FRAGMENTE ISLAME është i ndarë në pesë kapituj dhe ka 450...