Home 2016 Dhjetor 4

Daily Archives: 04/12/2016

Pasqyra javore

   Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor,...

REGJISORI VALTON JAKUPI NOMINOHET PËR TU DEKORUAR NGA REPUBLIKA E SHQIPËRISË

 Së shpejti  do të mbahet dekorimi i personaliteteve të shquara në fusha të ndyshme  si  në  kulturë, shkencë, letërsi etj.   Regjisori Europian Valton Jakupi...