Home 2016 Tetor

Monthly Archives: Tetor 2016

Tronditen banorët në Kamëz: Çahet toka dhe përthith makinën brenda (Foto)

Një rast shumë i çuditshëm ka ndodhur në Kamëz, konkretisht në zonën e quajtur “Valiasi i Ri”. Rruga e shtruar me asfalt është çarë dhe...

Bujanoc: Fillon Festivali Ballkanik i Folklorit

Në organizim të Shoqrisë Kulturo Artistke “Jehona” nga Tërnoci ka filuar sot festivali ballkanik i folklorit. Fillimsht Shka"Jehona" nga Tërnoci, Ansambli"Zëri Kosovës" Nga Fush Kosova...