Home 2016 Maj 22

Daily Archives: 22/05/2016

Dronët amerikanë vrasin liderin taleban, Mullah Mansour

Sekretari amerikan i Shtetit, State John Kerry ka thënë të dielën se lideri i talebanëve, Mullah Akhtar Mansour, ka qenë “kërcënim i vazhdueshëm” për...

Mali i Zi feston 10 vjetorin e pavarësisë edhe me valle popullore shqiptare

Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, me ftesë të homologut të tij malazez, Filip Vujanoviq, mori pjesë në ceremonitë shtetërore të kremtimit të 10-vjetorit të...

Haziri: Në Gjilan nuk pati dridhje të tokës?

Gjilan - Kreu i Gjilanit Lutfi Haziri ka thënë se disa media kanë raportuar gabimisht për dridhje toke në Gjilan. Haziri thotë se në...

Shqiptarët e Turqisë kthehen në kërkim të rrënjëve të tyre në Kosovë e Shqipëri

Jaanë tridhjetepesë veta, shtetas të Turqisë që janë nisur në kërkim të rrënjëve të të parëve të tyre për në Shqipëri dhe Kosovë. Nga të...