Home 2016 Maj 17

Daily Archives: 17/05/2016

Sa përparimtarë që jemi

Nga Muhamed Xhemaili Sot ne Kosovë u mbajt marshi për komunitetin LGBT.Në këtë marsh morën pjesë edhe figurat më të larta shtetrore,ambasadorë të akredituar në...

Manifestimi “Ditët e Komandant Lleshit” (Agjenda-2016 )

Edhe këtë vit sikurse viteve tjera do të organizohet manifestimi tradicional “Ditët e Komandant Lleshit” ku për 3 ditë radhazi do të ketë aktivitetet...

Arifi ia lë në llogari Kamberit 430 mijë euro,në 2012-tën e kishte pranuar të...

Në njoftimin e Partisë Demokratike Lidhur me pranim-dorëzimin e detyrës së kryetarit të komunës së Bujanocit, thuhet se, kryetari Nagip Arifi ka propozuar që...

PD: Parimet “ Për shqiptarët dhe me shqiptarët “ u shkelën tre javë pas...

Kryesia e Partisë Demokratike në mbledhjen e fundit ka diskutuar lidhur me seancën konstitutive të Kuvendit Komunal dhe krijimin e koalicionit të ri të...

SNS: Bujanocit i kanoset rreziku ekonomik

Kryetari i SNS Nenad Mitroviç  i cili e përfaqëson partin e kryeministrit të Sërbisë Aleksandër Vuçiç  pas formimit të koalicionit qeverisës në komunën e...