Home 2016 Maj 15

Daily Archives: 15/05/2016

MotoPresheva hap sezonin me Prekazin dhe vizitë familjes Jashari /foto/

Moto Presheva si klub i motoristave nga Lugina e Preshevës është formuar para pak kohe. Në vazhdën e fillim sezonit të ri, motoristët nga...

Dua e hatmes në xhaminë e mesme në Tërnoc të Bujanocit

Në   xhaminë  e mesme në fshatin Tërnoc sot u mbajt dua hatmeje me nxënësit që kanë vijuar leximin e Kur’anit. 41  nxënës sot kanë përfunduar...