Home 2016 Maj 5

Daily Archives: 05/05/2016

Themelohet motoklubi i parë në Luginë “MOTO PRESHEVA”

Kuvendi themelues i Moto Klubit sot në takimin ne mbajtur në Preshevë ka themeluar zyrtarisht Moto Klubin nga Lugina e Preshevës “Moto Presheva”. Dashamirët dhe...