Home 2016 Shkurt

Monthly Archives: Shkurt 2016

Kush është OJQ AKEA ? (Dokumentar)

Kush është OJQ AKEA ? Ju ftojmë të ndiqni dokumentarin.  

Piano e familjes Surroi arrinë në shkollën e mesme ” Sezai Surroi” në Bujanoc

Nxënësit e shkollës se mesme në Bujanoc nga dita e sotme mund të shërbehen me pianon e cila është dhuratë nga Hadije Surroi motra...

Nxënësit e shkollës së parë shqipe në Preshevë më 1945

Shkruan : Xhemaledin SALIHU Shkolla e parë shqipe, në historinë e popullit shqiptar të Preshevës, në mënyrë zyrtare dhe solemne hapet më 7 shkurt të...

Funksionarët e BDI-së nga Shkupi nisen drejt Butelit për të penguar vendosjen e kryqit

Funksionarë të BDI-së nga SHkupi të kyesuar nga kryetari i Çairit Izet Mezhiti, kyetari i degës së Çairit Beqir Asni deputeti Artan Grupi dhe...

Në Butel sot protestë kundër vendosjes së kryqit?!

Pas thirrjes së këshilltarëve shqiptar në Komunën e Butelit si dhe reagimet e shumta në rrjetet sociale si dhe në disa portale nesër pritet...

Letër nga Presheva: Ndihmë, po na zhdukin!

Një letër nga krahu i shkëputur i Shqipërisë etnike, vjen në dritare.net për të denoncuar problemet e shqiptarëve të Preshevës, sesi po zbrazet jo...

Ligjëratë “Prezentimi i sortimentit të Novi Sadit”

Instituti për kultura bimore nga Novi Sadi organizon ligjëratën ""Prezentimi i sortimentit të Novi Sadit"" më datë 29.02.2016 në fillim prej orës 10.00 në...

Kryetari Arifi uron Hashim Thaçin me rastin e zgjedhjes president i Kosovës

I nderuari z.Thaçi Në cilësinë e kryetarit të komunës së Bujanocit dhe Partisë Demokratike shpreh urimet më të përzemërta me rastin e zgjedhjes suaj për...

Ekspozitë “Muzeu Damastion”

Dhoma e Ateles së Arkitekturës Artit e Dizajnit "MONUNgroup", e cila është themeluar nga një grup studentesh të rinjë të Arkitekturës, të Shtunën më...