Home 2016 Janar 30

Daily Archives: 30/01/2016

Mërgimtarët e Tërnocit ndihmojnë Klubin e Boksit “Tërnoci”

Mërgimtarët e Tërnocit të Bujanocit të cilët jetojnë dhe veprojnë në Zvicër kanë ndihmuar Klubin e Boksit "Tërnoci" nga Tërnoci,  raporton Lugina Press. Nën organizimin...