Home 2016 Janar 25

Daily Archives: 25/01/2016

LPD mbanë kuvendin e IV-të zgjedhor në nëndegën e fshatit Bilaç

Me datë 25.01.2016, në fshatin Bilaç u mbajt kuvendi IV-të zgjedhor i nëndegës së LPD-së. Në këtë kuvend u zgjodhën organet e reja të nëndegës: Amet...

Musliu: Të mërkurën në Strazburg për të kërkuar të drejtat e shqiptarëve të Luginës

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginë të Preshevës, Jonuz Musliu, e ka konfirmuar vizitën e nesërme të përfaqësuesve të Luginës së Preshevës në...

Bujanoc: Shpallet konkursi për bursat studentore (Dokument)

Komisioni i Këshillit komunal pranë komunës së Bujanocit për ndarjen e bursave studentore sot ka shpallur konkursin për ndarjen e ndihmës së njëhershme finansiare...

KNSH reagon ndaj deklaratave të Zoran Stankoviq

Këshilli Kombëtar Shqiptar reagon ndaj deklaratave të Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe...

Kryetari Arifi priti përfaqësuesen e Kombeve të Bashkuara Simona Mirela

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ka pritur sot në kabinetin e tij perfaqësuesen e Kombeve të Bashkuara Simona Mirela. Në takimin në mes...