Home 2016 Janar 24

Daily Archives: 24/01/2016

Të premtën përfundon gjysmë vjetori i parë i vitit shkollor 2015/2016

Të premtën më 29 janar në të githa shkollat e mesme dhe fillore në Serbi do për përfundoj gjysmëvjetori i parë. Nga dita e premte...

Kohë që nuk harrohet

Kaluan 16 vite dhe asgjë nuk ndryshoi.Perkundrazi ndoshta situata edhe më e përkeqësuar. 16 vite në kërkim të drejtave,asgjë konkrete. 16 vite peemtime e muhabete të...

RTV Syri Blue medium i parë në shqipe që do të shpalos detaje ekskluzive...

Radio Televizioni Syri Blue është mediumi i parë që do ti publikoje të dhënat dhe detajet e para për Filmin Artistik Mbreti i Mbretërve...

Zgjedhjet në prag, çfarë të bëjë populli?!

Nga Shpend Xhelili-Zgjedhjet lokale po edhe parlamentare në Serbi tanimë vetëm sa nuk janë shpallur edhe zyrtarisht. Me këtë rast, ka filluar që t'i aktualizoj...