Home 2016 Janar 22

Daily Archives: 22/01/2016

Këshilli Komunal i Bujanocit ndanë 25 milionë dinarë për realizimin e programit të...

Gjatë ditës së sotme është mbajtur seanca e parë Këshillit Komunal të Bujanocit për vitin 2016 në të cilën janë shqyrtuar dhe aprovuar pika...

“Bashkëpunimi me Luginën është interes kombëtar”

 Komiteti për Bashkëpunim Ndërkufitar (KBN) ka mbajtur të premten takimin e parë për këtë vit. kryesuesi Kushtrim Kadriu ka paraqitur planin e punës për...

Stankoviq: Zgjidhjen e problemit kërkojeni në Beograd, e jo në Prishtinë!

„Shteti në jugun e Serbisë e punon mirë punën e vet.Prej fillimit të krizës së emigrantëve nuk kemi pasur asnjë problem të madh. Njejtë...

Nafta në Serbi ndër më të shtrenjtat në regjion, Maqedonia më e lira! Ja...

Deri sa çmimet e naftës në tregun botërorë po bien, çmimet e derivateve në Serbi ndryshojnë shumë ngadalë. Çmimi aktual mesatar i naftës në Serbi...