Home 2016 Janar 20

Daily Archives: 20/01/2016

Pavarësia, epoka e juaj President Dr.Ibrahim Rugova

Nga  Arbër R. Ismajli- Mbante mbiemrin e malit Rugovë dhe emrin e një nga Profetëve te mëdhenjë ndërsa mbrojtja e pragut të shëpisë, bashkë me...

Për ata që janë lodhur nga Amerika

Nga Ismail Syla - Kosova pa Amerikën do të ishte e lirë nga rendi, disiplina, në gjendje krejt natyrore, një fushë e lashtë e...

“Romancë e hidhur” shfaqet në muajin shkurt edhe në Zvicër

Më 5 shkurt 2016 në Winterthur të Zvicrës shfaqet premiera e filmit “Romancë e hidhur” e regjisorit shqiptar, Valton Jakupi. Pas suksesit të premierës në...