Home 2016 Janar 14

Daily Archives: 14/01/2016

A do të martoheshit me një serb apo serbe? Shihni si përgjigjen në Prishtinë...

Thuajse asnjëri nga të intervistuarit e gazetës Zëri nuk pranoi se do të martohej me serbe. As vajzat me djem serbë. Dhe është e...

Gruevski jep dorëheqje

Kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski ka dhënë dorëheqje nga posti i kryetarit të qeverisë së Maqedonisë. Ky vendim është marrë pas një fjalimi të tij...