Home 2016 Janar 10

Daily Archives: 10/01/2016

Regjisori Valton Jakupi mendoi edhe për refugjatët e Lindjes së Mesme në Preshevë(foto&video)

Regjisori Valton Jakupi së bashku me bashkëpuntorët e tij Blerim Abazi dhe të tjerë ka bërë sot shpëndarjen e ndihmave në veshmbathje për refugjatët...