Home 2016 Janar 8

Daily Archives: 08/01/2016

Zëvendës kryeministri i Republikës së Kosovës Kujtim Shala takoi kryetarin Arifi

Zëvendës kryeministri i Republikës së Kosovës  Kujtim Shala sot pati takim me kryetarin Nagip Arifi. Vlen të ceket se sot u nënshkrua edhe memorandumi i...

Musliu takoi Zëvendës kryeministrin Shala

Në selinë e Keshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari Jonuz Musliu sot realizoi një takim me një delegacion nga Republika e Kosovës i prirë nga...

Kamberi e Halimi pritën zëvendëskryeministrin Kosovës Kujtim Shala

Sot në zyrën e Partisë për Veprim Demokratik në Bujanoc, deputetët Riza Halimi dhe Shaip Kamberi pritën në takim zëvendëskryeministrin e Kosovës Kujtim Shala...