Home 2016 Janar 6

Daily Archives: 06/01/2016

Blerta Kamberi si shembull i integrimit

Blerta Kamberi ka pasur dikur një lloj krize identiteti mes Islamit dhe kulturës zvicerane, por tani ajo di më së miri ti kombinojë ata. Historia...