Home 2016 Janar 4

Daily Archives: 04/01/2016

Koha për demokraci e sovranitet

Shkruan: Albulena Haxhiu Pas një viti qeverisjeje, pa kurrfarë hezitimi mund të thuhet se Qeveria e Mustafës ishte vazhdimësi e keqqeverisjes së kaluar, madje shumëfish...

A rrezikohet shëndeti juaj nga valët Wi-Fi?!

Jetojmë në një epokë pa tela dhe prezenca e valëve Wi-Fi në jetën tonë të përditshme është më se e dukshme. Megjithatë, ekziston rreziku...