Home 2016 Janar 3

Daily Archives: 03/01/2016

Etina Salihu Abdixhiku: Aktrimin e kam hobi, por dua edhe ta studioj

Edhe pse aktrimin për momentin e ka vetëm hobi, Etina Salihu Abdixhiku shqiptarja nga Lugina e Preshevës e lindur dhe e rritur në Zvicër,...